Huisregels

goed_02.jpg

Goede vrienden maken goede afspraken!!!

 1. Zorg ervoor dat u altijd ruim (minimaal 5 minuten) voor de afgesproken tijd aanwezig bent. Dan hoeft u zich bij het omkleden niet zo te haasten.
 2. Kledingvoorschriften:
  1. Legging (lang) / joggingbroek, t-shirt / trui, sokken
  2. Kleding met ritsjes of andere scherpen randen raden wij af! Deze kunnen de toestellen beschadigen en zitten oncomfortabel.
 3. Wij zijn niet verantwoordelijke voor diefstal. Waardevolle spullen kunt u opbergen in de lockers in de kleedkamer. De sleutel kunt u afgeven bij de balie.
 4. Neem om hygiënische redenen een eigen handdoek mee.
 5. Afspraken dienen altijd vooruit gepland te worden.
 6. Bij verhindering moet de afspraak minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd worden. Bij het te laat annuleren van de afspraak zijn wij genoodzaakt om de gemaakte kosten, de reservering, in rekening te brengen.
 7. Als wij niet geopend zijn (o.a. in het weekend) heeft u de mogelijkheid om een afspraak te annuleren c.q. te wijzigen door het antwoordapparaat in te spreken.
 8. Geannuleerde afspraken kunnen op een later tijdstip – binnen 3 maanden na annulering – worden ingehaald. Het inhalen van een afspraak leidt nooit tot het verlengen van de abonnementstermijn.
 9. Het is ook mogelijk dat u door ons telefonisch wordt benaderd om bijvoorbeeld in overleg de afspraak te wijzigen.
 10. De Slender You kaart is persoonsgebonden; een ander kan daarom geen gebruik maken van uw kaart.
 11. Voor 10-rittenkaarten (slenderen en fame) geldt dat deze een geldigheidsduur hebben van drie maanden
 12. Voor uw veiligheid worden de Slenderbanken altijd door een teamlid bediend.
 13. De FAME toestellen mag u na eerste instructie zelf bedienen.
 14. De betaling van het abonnement dient altijd vooraf plaats te vinden.
 15. In bijzondere situaties, zoals ziekenhuisopname, een sterfgeval etc. kan in overleg met de eigenaresse het abonnement tijdelijk stop gezet worden.
 16. Als u wilt stoppen met Slenderen en/of F.A.M.E. geldt een opzegtermijn van één maand, dit geldt voor alle abonnementsvormen inclusief 10-rittenkaarten.
 17. Voor alle abonnementen (incl. 10-rittenkaart) geldt dat na afloop van de abonnementstermijn, deze automatisch verlengd wordt tot wederopzegging, met in achtneming van de eventueel overeengekomen opzegtermijn.
 18. Het is niet toegestaan mobiele telefoons te gebruiken over tijdens een sessie bij zich te houden. In noodgevallen kan de mobiele telefoon afgegeven worden bij de balie.
 19. Bovenstaande huisregels zijn opgenomen op de klantenkaart welke u heeft getekend bij uw eerste of tweede bezoek aan onze salon.

Contactgegevens

Slender You salon Joy
Burg. de Bruïnelaan 54a

3331 AG Zwijndrecht

Tel.nr.: 078 - 620 88 92

 

Disclaimer

1458751432_youtube_circle_color.png

Facebook