Jeanette van Klinken

3 jaar geleden besloot ik om te gaan Slenderen. Voorheen ging altijd op maandagmiddag bewegingsoefeningen doen bij een vereniging. Ivm met huidige werk (in de zorg) was dit niet meer haalbaar, ik moest meestal op maandag werken.

Na twee jaar ging ik dit echt merken, ik kreeg zere armen en mijn nekspieren kwamen helemaal vast te zitten.

De fysiotherapeut gaf de doorslag, en die adviseerde mij om te aan Slenderen. Ik ben dit echt gaan doen omdat dit beter past bij mijn levensstijl. Ik hou echt niet van sportscholen, maar van bewegen en gezellig met elkaar kletsen, of lekker ontspannen niets zeggen. Dit is in de Slender You Salon echt mogelijk.

Het eerste jaar heb ik veel geslenderd, mijn klachten verdwenen als sneeuw voor de zon. Omdat Slenderen mij een beetje veel tijd kostte ben ik gaan Famen. Hier ben ik nog enthousiaster over, omdat ik merk dat mijn spieren sterker zijn geworden.

Bijna twee jaar geleden ben ik geopereerd aan Hallux Valgus aan beide voeten, zodra ik wat mobiel werd ben ik naar de salon gestrompeld om weer zo snel mogelijk mobiel, soepel uit de verf te komen. De banken hebben mij weer soepel gemaakt. Dank je wel.

Wat ik ook zo bijzonder vond was dat in de winter van 2011/2012. Ik had mijn schaatsen onder gebonden en dacht; o, ja de eerste slagen zullen wel even wennen zijn, maar nee hoor ik reed zo weg en heb uiteindelijk nog een molentocht gereden van 50 km.

Ik kan iedereen aanraden om deze manier van bewegen te blijven doen, mits dat mogelijk is. De fysiotherapeut? die zie ik nooit meer!

Contactgegevens

Slender You salon Joy
Burg. de Bruïnelaan 54a

3331 AG Zwijndrecht

Tel.nr.: 078 - 620 88 92

 

Disclaimer

1458751432_youtube_circle_color.png

Facebook