Nellie Gerritsen

Nellie(1959) is al heel lang klant bij ons in de Slendersalon (sinds sept 2004). Naast nog een regelmatig bezoek aan een fysiotherapeut, komt zij 2 x per week Slenderen en Famen.

Nellie: ‘Ik heb altijd al last van mijn rug gehad, toen ik 40 jaar was is er een hernia geconstateerd. Ik ging met mijn foto’s naar de orthopeed en deze vertelde mij dat ik vanwege mijn slechte rug niet geopereerd kon worden en dat ik er maar mee moest leren leven. Ook de manueel therapeut kon niks aan mijn klachten doen, ik kon nog niet eens op de behandelbank liggen. Hij heeft mij naar de pijn poli in Rotterdam gestuurd.

Na verschillende injecties die niet hielpen zijn in mijn onderrug de zenuwen (waardoor ik zoveel pijn voelde) doorgebrand. Daarna moest ik herstellen en kon de manueel therapeut weer aan de slag. Dit proces heeft 1 jaar geduurd- voordat ik weer goed kon lopen en dat de pijn redelijk te handelen was.

Toen zijn we op zoek gegaan of er iets was waarbij ik niet te veel mijn rug belastte en waarbij toch mijn spieren getraind werden en toen kwam ik bij de Slendersalon terecht.

2 jaar geleden was ik op controle bij de neuroloog, hij was verbaasd hoe ik liep en bewoog als hij naar mijn medisch dossier keek.

Met behulp van de fame toestellen merk ik dat ik meer kracht heb in mijn nek en arm en rug spieren. Ik ben behoorlijk sterk geworden met tillen en andere bewegingen.

Zelf vind ik het fijn dat je er meer voor moet werken en dat je de stoelen kan aanpassen naar een zwaarder niveau.’

Contactgegevens

Slender You salon Joy
Burg. de Bruïnelaan 54a

3331 AG Zwijndrecht

Tel.nr.: 078 - 620 88 92

 

Disclaimer

1458751432_youtube_circle_color.png

Facebook