Squadra Blu sieraden

Slender You salon Joy exclusief dealer van Squadra Blu sieraden!

Trendsetters zijn nooit degenen die doen wat anderen al deden…..  De eigenzinnige sieraden van Squadra Blu passen bij de vrouw die zich wil onderscheiden door mode gevoeligheid en smaak.

Het ontwerpteam van Squadra Blu is erin geslaagd nieuwe ideeën en verstand van sieraden te combineren tot een bijoucollectie die een eigen gezicht heeft. Trendsetters zijn nooit degenen die doen wat anderen al deden. Deze eigenzinnige sieraden passen bij de vrouw die zich wil onderscheiden door modegevoeligheid en smaak.

Squadra Blu accessoires worden stuk voor stuk met de hand vervaardigd uit messing en afgewerkt in een zilver- of bronskleurige finish, waarbij elk sieraad dezelfde aandacht krijgt voor vormgeving en kwaliteit. Minimale afwijkingen van de ontwerpen onderstrepen het ambachtelijke karakter. De gebruikte materialen zijn nikkelvrij waardoor reacties van de huid bij een nikkelallergie niet kunnen voorkomen. Uiteindelijk worden alle sieraden voorzien van een doorzichtige afwerklaag die ervoor zorgt dat uw kleinood lange tijd zijn glans en uitstraling behoudt. De verwerkte stenen en kunststoffen zijn van een hoge kwaliteit zodat een lange levensduur is gewaarborgd.

Al onze sieraden worden met een fraaie geschenkverpakking geleverd welke een blijvende bescherming biedt. De nieuwe catalogus ligt in onze koffiehoek om vrijblijvend in te kijken. 

 

 

Contactgegevens

Slender You salon Joy
Burg. de Bruïnelaan 54a

3331 AG Zwijndrecht

Tel.nr.: 078 - 620 88 92

 

Disclaimer

1458751432_youtube_circle_color.png

Facebook