F.A.M.E.

Welkom bij FAME®.

Naast de Slendertoestellen heeft Slender You Salon Joy ook gemotoriseerde fitnessapparatuur in de salon staan. Deze toestellen zijn gebruiksvriendelijk en geschikt voor iedere denkbare doelgroep. Mensen van alle leeftijden en fitness niveaus kunnen gebruik maken van deze toestellen dankzij de innovatieve technieken. Deze maken het namelijk mogelijk om de oefeningen exact aan te passen aan de individuele wensen van de gebruiker. Zo kan iedereen sporten  in overeenstemming met zijn of haar leeftijd en conditieniveau.

De Fame Toestellen bieden o.a. versterkende oefeningen voor wervelkolom, bekken, gewrichtsverbindingen en alle belangrijke spieren in het lichaam. Het bezorgt u een perfecte workout in ca. 40 minuten en is daarmee de kortste weg naar fitheid en vitaliteit.
fame.jpgHet FAME.® centrum is ontworpen om u een toevoeging op uw levenspatroon aan te bieden. FAME.® is de naam van unieke gemotoriseerde toestellen om u op een ontspannen manier optimaal in vorm te houden. Door de intensievere werking van voornamelijk het bovenlichaam, de variatie in kracht, de zittende positie en de uigebalanceerde oefeningen, zal FAME.® in combinatie met Slenderen, het hoogste resultaat geven.

De FAME.® toestellen zijn gemotoriseerd, waardoor uw spieren niet extreem zullen worden belast. Het compleet nieuwe systeem zorgt ervoor dat FAME.® oefeningen gemakkelijk zijn en leuk om te doen. Zelfs als u last van rugpijn of artritis heeft kunt u profijt hebben van de moeiteloze conditietraining met de FAME.® toestellen. Met slechts 2 keer per week een sessie van een 40 minuten zal uw figuur zonder veel moeite in vorm worden gehouden en verbeteren. U zult zich zeker fit en energiek gaan voelen.

Fit And Motorized Exercise

De unieke gemotoriseerde toestellen zorgen ervoor dat uw gehele lichaam binnen een 40 minuten getraind wordt. De korte intensieve sessies per toestel zorgen ervoor dat uw spieren worden versoepeld en versterkt. Tevens wordt uw conditie verbeterd.

Slender You salon Joy biedt deze ontspannen manier van bewegen om uw figuur te verbeteren, af te vallen en lekker fit te voelen. De mooie en sfeervolle omgeving van Slender You salon Joy zorgt ervoor dat u zich gemakkelijk kunt ontspannen en sociale contacten kunt leggen. Onze vriendelijke gastvrouwen zijn speciaal getraind om u te begeleiden. Ook als is het lang geleden dat u in vorm was, het is nooit te laat om daar iets aan te doen, ongeacht uw leeftijd.

Contactgegevens

Slender You salon Joy
Burg. de Bruïnelaan 54a

3331 AG Zwijndrecht

Tel.nr.: 078 - 620 88 92

 

Disclaimer

1458751432_youtube_circle_color.png

Facebook