Slenderen

Wat is Slenderen?

Slender You is de bedrijfsnaam van de Amerikaanse maker en uitvinder van deze bewegingsbanken. Het begon als poliotherapie in Amerika. Toen bleek dat al deze patiënten beter en strakker in hun vel kwamen te zitten, was er een commercieel idee geboren. Slender You is in Europa begonnen alleen als afslankmethode, maar dat idee is gelukkig allang achterhaald. De Slender You bewegingsbanken blijken veel meer voor het lichaam te kunnen doen, zoals het:

  • Stimuleren van de afvoer van vocht en afvalstoffen in het lichaam
  • Verbeteren van de bloedsomloop
  • Helpen bij het afbreken van cellulitis
  • Verbeteren van de lichaamshouding
  • Verminderen van stress
  • Soepel houden van de gewrichten
  • Versterken de spieren
  • En verder is Slenderen een uitkomst bij verschillende medische klachten.

Kortom een prettige en gezonde manier van bewegen, vooral als u actieve sport niet mag, wilt of kunt beoefenen. In onze salon staan twee sets van zes, door elektromotoren aangedreven banken.  Elke bank activeert 10 minuten een specifiek gedeelte van het lichaam. Tijdens de in totaal één uur durende sessie, worden alle banken in een vastgestelde, doordachte volgorde gebruikt. Schouders, nek-, borst-, rug en buikspieren worden zo aangepakt, maar ook taille, heupen, zitvlak, bovenbenen en kuiten komen allemaal aan bod.

Het bewegen op de Slenderbanken maakt de spieren sterk en veerkrachtig, houdt de gewrichten soepel en helpt de vetkussentjes (ook op de moeilijke plaatsen) af te breken. U verliest daadwerkelijk centimeters en wat misschien nog belangrijker is, je voelt je na elke sessie fit en uitgerust.

Als de banken passief gebruikt worden, treedt er behalve fysieke, ook mentale ontspanning op. Als de banken actief gebruikt worden, kan er behoorlijk aan de conditie worden gewerkt. We hebben diverse specifieke oefeningen, zo is het mogelijk een ski- of jongerenprogramma te doen.

Er is altijd deskundige begeleiding in de salon aanwezig. Om alles uit te leggen, te kijken of alle oefeningen goed gedaan worden en of u goed op de banken ligt.

Tijdens het "Slenderen" wordt er makkelijk zittende kleding gedragen, b.v een T-shirt of trui, een legging , joggingbroek of soepele lange broek ( geen spijkerkleding) en een paar sokken.

Het is altijd leuk om een keer te komen 'proef slenderen'. Een proefles is gratis als u besluit een abonnement te nemen.  Dus bel of mail even voor een afspraak en kom gezellig langs.

Contactgegevens

Slender You salon Joy
Burg. de Bruïnelaan 54a

3331 AG Zwijndrecht

Tel.nr.: 078 - 620 88 92

 

Disclaimer

1458751432_youtube_circle_color.png

Facebook