Bewegingsbanken

 

Bank 1   

Sandbag table

Deze bank maakt 1.000 heupbewegingen in 10 minuten. Door de ronddraaiende beweging van de kussens wordt de onderrug versoepelt en versterkt en de heup, dijen en bovenbenen verstevigd, het verbetert de vorm van het zitvlak, cellulitis verdwijnt en bovendien wordt uw huid weer glad en stevig.

     
Bank 2  

Leg table

De cirkelbeweging optimaliseert de lijn van uw benen, het verstevigt de buik, heup, dijen en binnenkant van de benen en het zitvlak. In tien minuten op de leg table beweegt zich even intensief als tijdens een wandeling van 3 km. Deze bank is zeer geschikt voor mensen met een kunstheup of knie!

     
Bank 3  

Sit-up table

Tien minuten lang is deze bank een welkom steuntje in de rug bij het doen van 90 sit-ups. Door de intensieve training worden de buikspieren, de (onder)rug en het middenrif versterkt.

     
Bank 4  

Waist-Tummy-Hip table

Deze bank beweegt de benen 900 keer op en neer gedurende 10 minute. Langzaam gaan uw benen op en neer. Maar zeker verdwijnen overtollige centimeters op lenden, buik en heupen en de taille en rugspieren worden extra versterkt.

     
Bank 5  

Stretch Table

Met deze oefening traint u uw lichaam. Deze meest veelzijdige bank masseert onder andere de schouders, de nek- en rugspieren. Maar ook de benen worden versoepeld. Dit heeft een positief effect op de houding en verbetert de rug en verstevigen de armen.

     
Bank 6  

Relax table

Een massage voor uw lichaam. De bloedsomloop wordt gestimuleerd, overtollig vocht en afvalstoffen van uw lichaam verdwijnen. De totale ontspanning.

     

 

 

 

Contactgegevens

Slender You salon Joy
Burg. de Bruïnelaan 54a

3331 AG Zwijndrecht

Tel.nr.: 078 - 620 88 92

 

Disclaimer

1458751432_youtube_circle_color.png

Facebook