Medische klachten

iStock_000005623147XSmall.jpgOnze toestellen hebben een groot therapeutisch effect, omdat de bloedcirculatie gestimuleerd wordt en het bewegingsbereik en de bewegelijkheid van de gewrichten toeneemt.

Bij onderstaande lichamelijke klachten zal de therapeutische werking van onze toestellen - bij veelvuldig gebruik - als zeer verlichtend worden ervaren.

 • Artritis:
  Dit is vooral een veel voorkomend probleem bij ouderen. Activiteiten zoals traplopen en lange wandelingen kosten vaak veel extra inspanning. Belangrijk is wel om zo actief mogelijk blijven. Gedurende één uur op de Slender You banken worden de gewrichten volledig versoepeld en de spieren versterkt. Vaak zal men zich na een paar behandelingen een stuk fitter voelen!
 • (Onder) Rugklachten: 
  Voor deze klachten hebben wij een specifiek behandelplan om de rugspieren te verstevigen en te versterken. Op de Slender You banken ligt men in een horizontale positie, wat dus al een goede basis is. De banken ondersteunen rug en benen tijdens de gehele oefening. De rug –en buikspieren worden versterkt zodat de gehele lichaamshouding wordt verbeterd.
 • Astma- en hartpatiënten:
  Doordat de Slender You banken geen cardiovasculair effect hebben raakt men niet buiten adem. Tevens wordt de hartslag niet versneld. Voor astma- en hartpatiënten is Slenderen de ideale oplossing om toch actief te blijven.
 • Spataderen en overtollige vochtophoping:
  De Slender You banken werken vochtafdrijvend.

Naast bovenstaande lichamelijke klachten, geeft het gebruik van de Slender You banken veel verlichting bij klachten en aandoeningen zoals: Atrose, Ziekte van Bechterew (reuma), Spierdystrofie, Bekkenklachten, Ischias, Nekhernia, Scoliose, Spit, Wiplash, MS, ME etc. 

Om goede resultaten te behalen, adviseren wij meerdere behandelingen per week. Het is raadzaam om 24 uur rust in te lassen tussen de behandelingen.

Contactgegevens

Slender You salon Joy
Burg. de Bruïnelaan 54a

3331 AG Zwijndrecht

Tel.nr.: 078 - 620 88 92

 

Disclaimer

1458751432_youtube_circle_color.png

Facebook